14.8.07

Cap a Hervey Bay amb una parella d'holandesos

Us recordeu d'un tal Van Gaal? Aquest post no el vol homenatjar sino que vol reflectir el fet que hem compartit uns dies de viatge amb una parella d'holandesos, en Rob i la Christel. Vam llogar un cotxe des de les Whitsunday Islands, fins arribar-nos a Hervey Bay, el port de Fraser Island, l'illa de sorra mes gran del mon. El viatge ha estat molt be, tot i algun xoc de mentalitats.

Ja us ho podeu imaginar, uns planejant i cronometrant fins a l'ultim detall cada minut del viatge i els altres gaudint-lo, fent tard i perdent coses.

A part d'aixo, hem passat uns dies memorables a on hem tingut la sort de topar-nos amb els timids ornitorrincs i koales i hem visitat la ciutat del cacador de cocodrils, Noosa, una vila rodejada de platges i parcs naturals.

A mes, la Laia ha descobert la seva vocacio: el surf (vam fer la nostra primera llico!). Pel que fa en Pau, no podem dir el mateix, va fer el paperina amb la taula i per oblidar les penes va acabar la nit cantant "Hey Jude" al Karaoke...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola! Aprofitar aquest espai per a saludar-vos i desitjar-vos que ho acabeu de passar molt bé. Veig que esteu aprofitant aquesta aventura al màxim i que esteu coneixent a molta gent. Això és genial!

Molta salut, molt bon final de viatge i fins a la tornada!