18.8.07

Fraser Island

Acabem d'arribar d'una excursio de 3 dies a Fraser Island, encara ens n'estem treient la sorra! Es una illa formada a partir de la sorra que prove de les platges de la costa est australiana. Diuen que n'hi ha mes que al Sahara!


L'excursio ha consistit en compartir entre 10 persones un Toyota Land Cruiser, conduir entre les dunes i acampar a la platja, tota una aventura! (cada dos per tres o be discutiem cap a on anar o be se'ns encallava el cotxe a les dunes).


Nogensmenys, hem pogut veure balenes, un TAURO/dofi (d'acord, nomes vam veure una aleta...), llacs idilics, dunes del color de l'Arc de Santmarti i sobretot, sobretot, la tira de Dingos (els gossos salvatges australians). Son bastant perillosos i de tant en tant es mengen algun sapastre. Sort en vam tenir d'en Pau -i no de la Laia- que quan s'acostaven a les tendes s'encaputxava i els plantava cara amb una pala.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei parelleta, sóc en Borja que us llegeixo de tant en tant! Que bé que us ho esteu passant, apa!

Fins aviat,

B.

Anònim ha dit...

Ostres ara feia massa que no entrava al blog, i si Sidney feia enveja això ja es mereix un aplaudiment. Només puc dir-vos que ho aprofiteu al 200% i que a les fotos despreneu una felicitat fantàstica.
Una abraçada fortíssima des de la Costa Brava, que no és tan espectacular com aquesta illa, però Déu n'hi do! xD

Anna (Blanes)